Even voorstellen: Foodblogger Priya

Even voorstellen: Foodblogger Priya

Priya, foodblogger Kleine PortiesHi, ik ben Priya en ik houd van eten en alles wat daarmee te maken heeft. Naast mijn baan als assistent inkoop & marketing bij Coolblue ben ik foodblogger.

Op mijn website vindt je een diversiteit aan recepten uit de Wereldkeuken. Ik word enthousiast van Arabisch, Thais maar ook de Italiaanse of Hongaarse keuken heeft mijn aandacht. En laat ik de Hindoestaanse en Surinaamse keuken niet vergeten, die zijn er immers met de paplepel ingegoten.

Echt álles eten doe ik niet. Zelf heb ik een koemelk- en notenallergie. Ik weet hoe lastig uit eten kan zijn. Het is dan ook erg fijn als er rekening gehouden wordt met je dieetwensen.  Al mijn recepten zijn ook vrij van koemelk en noten. Met mijn blog laat ik zien dat je ondanks bepaalde beperkingen alsnog heerlijke en voedzame gerechten op tafel kunt zetten. Als je een beetje creatief bent, hoef je niets te missen. Toen Sandra de oproep deed voor een foodblogger, vond ik het een geweldige kans om recepten te schrijven voor kleine eters.

Geïnspireerd geraakt? Probeer ze eens uit en wie weet: bon appetit!

Groetjes,
Priya

Ps. Ik wil ook vaak hippe of authentieke eettentjes en foodfestivals uitproberen. Mijn ervaringen in restaurants deel ik ook op de blog. Zo beschrijf ik waar er goed rekening gehouden is met mijn allergieën, de kok met goede alternatieven kwam en ik heerlijk heb gegeten.

https://www.priyalovesfood.nl/

Deel dit bericht met je vrienden