Even voorstellen: Puur Tafelen – Alles over thuis h’eerlijk eten!

Even voorstellen: Puur Tafelen – Alles over thuis h’eerlijk eten!

Sinds mei 2018 zijn wij de trotse eigenaren van www.puurtafelen.nl
Wij? Wij zijn Roland van Tilborg en Marelle Wagemakers.

Roland van TilborgMarella WagemakersIk (Roland) ben geboren in 1971 in Rotterdam en woon op nu op het prachtige eiland Tholen in Sint Maartensdijk. Marelle is al bijna 30 jaar mijn vriendin. Wij hebben twee kinderen. Robin (meisje) geboren in 1995 en Malik (jongen) geboren in 2002. Marelle werkt in de kinderopvang en doet dat nog steeds met veel plezier. En naast haar werk is ze een onmisbare schakel voor Puur Tafelen achter de schermen.

Een burn-out heeft mij geholpen andere inzichten te krijgen in het leven en vooral het (soort) werk en manier van invulling van mijn leven. In mei 2018 kwam www.puurtafelen.nl voorbij en in goed overleg met het thuisfront hebben wij dit avontuur opgepakt. Bij Puur Tafelen komen voor mij een aantal leuke dingen bij elkaar…. Mijn achtergrond als supermarktondernemer, de AGF, schrijven, fotografie, netwerken, koken, recepten, lekker en bourgondisch, (zo veel als mogelijk)biologisch én gezond eten. Tijdens mijn ziekte ben ik er ook achter gekomen dat gezond en goed eten ontzettend belangrijk zijn om lekker in je vel te zitten. En dat zit hem niet in veel en groot maar juist in klein en fijn. Dat is een reden waarom Kleine Porties mij zo aanspreekt.

Toen wij lazen over de lancering van  Kleine Porties waren wij gelijk enthousiast over dit initiatief. En hebben ook gelijk contact gezocht met Sandra. In de tijd dat wij met Puur Tafelen bezig zijn ben ik er achter gekomen dat heel veel mensen door allerlei uiteenlopende omstandigheden geen ‘normale’ (restaurant)porties op kunnen. Grote(re) porties betekenen in het algemeen meer verspilling en daar kunnen we toch geen voorstander van zijn?

Over Puur Tafelen

Puurtafelen.nl is er voor mensen die van gezond, bewust en lekker eten houden. Er is een grote groep consumenten die zich wil verdiepen in het aanbod van natuurlijke/biologische producten maar door de bomen het bos niet meer ziet. Puurtafelen.nl wijst hen daarin de weg. Dit doen wij onder andere door nieuws, recepten, tips, merk- en productaanbevelingen, moestuintips en lifestyle topics met onze bezoekers te delen.

Deel dit bericht met je vrienden