Terugblik bezoek Horecava 2019

Terugblik bezoek Horecava 2019

Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie

Sandra op de HorecavaIn januari bezochten we de Horecava. Vooral om nieuwe contacten te leggen met partijen die ons verder in contact kunnen brengen met horecabedrijven of leveranciers. We hebben veel mensen gesproken, vooral ook pers en verschillende adviseurs en leveranciers. Daar kunnen we de komende maanden verder mee, om nog meer aandacht te vragen voor KleinePorties en meer restaurants over te halen om met ons samen te werken.

Wat ons erg opviel is dat  veel leveranciers bezig zijn met ‘kleine porties’ en enthousiast hun producten presenteren. Ze reageerden vaak verrast, maar enthousiast op ons initiatief. Vaak bevestigen ze wat wij eigenlijk al langere tijd weten: de meeste restaurants denken nog erg traditioneel over de portionering, ook omdat ze het idee hebben dat gasten ‘waar voor hun geld willen’. Dat maakt de uitdaging om restaurants te bewegen met ons mee te doen groter, maar we pakken het graag verder op in 2019!