fbpx

In de keuken van: restaurant Bistro Belle

In de keuken van: restaurant Bistro Belle

Graag laten wij jullie een kijkje nemen in de keuken van restaurant Bistro Belle.

Over restaurant Bistro Belle

Kok Patrick Willems Bistro Belle

Restaurant Bistro Belle in Oud Zuilen is al jaren een begrip in Utrecht en omgeving. Het restaurant met het terras aan rivier De Vecht ligt naast kasteel Slot Zuylen. Bij Bistro Belle kan je onbeperkt genieten van kleine gerechtjes. Op de menukaart staan wel 60 verschillende gerechtjes die onbeperkt besteld mogen worden. We vroegen de kok om ons meer te vertellen over hun concept.

Wie is de kok van Bistro Belle?

Patrick Willems

Waarom ben jij chef geworden?

Ik ben chef geworden omdat het me een leuke en mooie uitdaging leek om een keuken op de juiste manier aan te sturen.

Wat vind je het leukste aan koken?

Het leukste aan koken is het samen werken om een mooi en lekker gerecht op te dienen aan de gast. En dat de gast het gevoel heeft dat hij of zij kan genieten van de avond

Waarom en wanneer zijn jullie begonnen met jullie concept onbeperkt genieten?

Bistro Belle is in november 2017 begonnen met het onbeperkt genieten concept.

Hoe zou je het eten beschrijven?

Alle gerechten zijn vers bereid en met passie gemaakt het zijn leuke kleine gerechten

Wat zij de voordelen van kleinere gerechten voor zowel de keuken als de gasten?

De voordelen van de vele kleine gerechtjes zijn dat de gasten meer verschillende gerechten kunnen bestellen zodat ze van alles iets kunnen proeven. Zodat ze niet 1 gerecht eten en verder niets meer van de kaart kunnen proeven. De voordelen van de keuken zijn dat we altijd met verse producten kunnen werken omdat de gerechtjes zo snel gaan dat het nooit ouder is dan 1 dag

Kunnen vegetariërs ook bij jullie terecht?

Ja, in de kaart is rekening gehouden met vegetariërs. Als er speciale wensen zijn met eten denk zoals een allergie, dan kunnen gasten dit altijd laten weten, zodat we als het mogelijk is, de gerechten  aan kunnen passen, zodat de gast ook het gevoel heeft dat ze welkom zijn.

Wat is jouw favoriete gerechtje en waarom?

Mijn favoriete gerecht is denk ik toch wel de biefstuk. Om die juist op gaarheid te krijgen en samen met de andere gerechten is best een uitdaging soms zeker in de drukte.

Hoe reageren gasten op jullie gerechten?

Gasten reageren heel positief op onze gerechten. Ze vinden het vooral leuk om meerdere gerechten te kunnen eten. Sommigen proberen de hele kaart en als het niet in 1 avond lukt komen ze weer terug.

Waarom zijn jullie aangesloten bij KleinePorties?

Omdat wij ook deze doelgroep willen laten kennismaken met Bistro Belle!

Wil je weten welke gerechten Bistro belle allemaal heeft, of wil je na het lezen van het interview een tafel reserveren?
Bekijk dan menukaart op de pagina van Bistro Belle op onze website.

Deel dit bericht met je vrienden