fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Bistro de Huiskamer

Bistro de Huiskamer

Bistro de Huiskamer in Waalwijk is een plek van ontspanning en gezelligheid. Slechts 2 jaar bezig als restaurant is bistro de Huiskamer nu al een begrip in de regio. Het is er niet groot, maar héél gezellig en er is een leuke kaart, elke 3 maanden vernieuwd, maar de klassiekers zoals zalm en schnitzel zijn blijvertjes. Evenals de kalfslever met spek en ui, daarvoor rijden gasten van heinde en ver naar deze bistro vlakbij de Efteling. Ben je vegetariër, heb je een allergie of andere (di)eetwensen? Daan, voormalig chef-kok van het Efteling-hotel en Herja, van jongs af al gastvrouw in de horeca, doen hun uiterste best het naar je zin te maken. Je voelt en proeft de liefde voor hun vak.
Kijk eens op de menukaart, voor elk wat wils en daar waar mogelijk alles ook in kleine porties. Op dinsdag gesloten en op woensdag beperkt open.

Bereikbaar via de afslag Piet Klerx de Tuinstraat blijven volgen. Aan het einde van de straat makkelijk parkeren, oversteken en je bent er!
Klaar voor een avond genieten.

menukaart-knop

 

 

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Adres

Adres:

Besoyensestraat 140, AL Waalwijk.

GPS:

51.682469187517, 5.0503589288361

Openingstijden

Maandag

15:00 tot 23: uur

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

16:00 tot 23: uur

Donderdag

15:00 tot 23: uur

Vrijdag

15:00 uur tot 23: uur

Zaterdag

16:00 uur tot 23:00 uur

Zondag

16:00 uur tot 22:00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.