Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Gasterij de Seterse Hoeve Oosterhout

Restaurant Gasterij de Seterse Hoeve Oosterhout

Kom gezellig lunchen, borrelen of dineren in onze Brasserie of Serre van Gasterij De Seterse Hoeve! Benieuwd naar onze lunch- en dinerkaart? Klik dan onderaan op de knop menu. Uiteraard kunnen wij de gerechten aanpassen aan uw specifieke wensen. De gerechten van de lunchkaart zijn van maandag tot en met donderdag tot 20.00 uur te bestellen. Op vrijdag tot en met zondag kunt u tot 17.00 uur gerechten van deze kaart bestellen.  Naast de lunchkaart serveren wij ook iedere week diverse weeksuggesties en een 3 gangen zomermenu.  De gerechten van de dinerkaart serveren wij van vrijdag tot en met zondag.

Tevens kunt u kiezen voor onze welbekende, uitgebreide high tea. Hierbij is reserveren noodzakelijk, minimaal 1 dag van te voren.

Gasterij de Seterse Hoeve beschikt over diverse terrassen. Naast een terras bij de Brasserie hebben we nog twee ruime terrassen die bij onze zalen horen. Een privéterras voor uw feest is dus ook één van de mogelijkheden!

Ruim terras

Het terras bij de Brasserie en Serre voorziet in ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving, waarvan wandelaars, fietsers maar ook zeker zakenlieden regelmatig gebruik maken. Neem daarbij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, een vernieuwde borrelkaart en natuurlijk enthousiast personeel en uw dag kan niet meer stuk. Ook honden zijn van harte welkom en worden voorzien van een bakje water, ook zij tellen mee.

Modern loungeterras met speeltuin

Als klap op de vuurpijl is er nog het loungeterras. Een modern, sfeervol steigerhouten terras voorzien van een kleurrijke kussenpartij en perfect uitzicht op de speeltuin. Met een heerlijke koude Radler, Weizen, La Chouffe of de hippe drankjes Hugo (combinatie van prosecco en moijto) of Pink Bloo (prosecco met smaak van rood fruit) in de hand zit je voorlopig gebeiteld.

menukaart-knop

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Adres

Adres:

Vijf Eikenweg 56, 4903 RK Oosterhout

GPS:

51.611463626676, 4.8861241693115

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

van 10.00 tot 17.00 uur

Dinsdag

van 10.00 tot 17.00 uur

Woensdag

van 10.00 tot 20.00 uur

Donderdag

van 10.00 tot 20.00 uur

Vrijdag

van 10.00 tot 20.00 uur

Zaterdag

van 10.00 tot 20.00 uur

Zondag

van 10.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 20.00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien