fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Havendorp

Havendorp

Loading…

Restaurant Havendorp in Vlissingen is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. In het restaurant kan je volgens hun menukaart ook halve gerechten bestellen.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is dit de pagina van jouw restaurant en wil je die graag volledig maken? Meld je dan hier aan en beheer je eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Stationsplein 5, 4382 NN Vlissingen

GPS:

51.4439924, 3.596077

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.