fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Bierpunt Tongeren

Restaurant Bierpunt Tongeren

Zoekt u een tof Café & Bistro in Tongeren? Kom dan zeker eens langs bij Bierpunt Tongeren bij Rudi & Patricia. Bierpunt Tongeren is een ruime zaak met plaats voor 130 personen, waarvan 66 in het café en de bistro en 54 plaatsen op het deels overdekte terras. Hier is het bij mooi weer heerlijk tafelen of proeven van een speciaal biertje. Deze taverne in Tongeren is rustig gelegen en vlot bereikbaar. Midden in de natuur kan u er genieten van lekker eten en drinken. In de buurt is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bierpunt Tongeren heeft naast een bier- en fietscafé ook een sfeervolle bistro. Het keukenteam onder leiding van Patricia legt heel wat passie in hun gerechten. Patricia tovert telkens opnieuw een verrassend bord op tafel. Ontdek onze rijkelijk gevulde en gevarieerde menukaart. Alles wordt in huis bereid met dagverse ingrediënten en seizoensproducten.

Proef zeker onze suggesties, lokale specialiteiten en streekproducten. Regelmatig komen er nieuwe suggesties, u kunt dan genieten van bijvoorbeeld de Griekse keuken, de Spaanse, de Italiaanse of Mexicaanse of een BBQ. Er zijn ook diverse vegetarische en vegan gerechten en er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met eventuele allergieën of voedselintoleranties. Best wel vooraf even een seintje geven.

Bierpunt Tongeren in Tongeren (België) wordt aanbevolen door het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart, of is flexibel in het aanpassen van gerechten als daarom door gasten wordt gevraagd.

Adres

Adres:

Piringenstraat 4 3700 Tongeren

GPS:

50.7858703, 5.4204318

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.