fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Brasserie De Vuurtoren

Restaurant Brasserie De Vuurtoren

Restaurant Brasserie De Vuurtoren ligt aan de rand van Nijkerk. Doordat de brasserie direct aan het Nijkerkernauw ligt, is een bezoek aan de brasserie heel goed te combineren met een prachtige strandwandeling. Sinds kort heeft  Brasserie De Vuurtoren een nieuw en duurzaam foodconcept. Minder verspilling is belangrijk en kwaliteit staat voor op. Daarom is er gekozen voor heerlijke kleine gerechten met duurzame ingrediënten. En dat proef je. Gasten kunnen straks kleine gerechten kiezen voor de lunch als ook voor het diner. Gastvrijheid, huiselijke sfeer en fantastisch eten, daar staat Brasserie De Vuurtoren voor.

Bij Brasserie De Vuurtoren kan je heerlijk genieten op het terras met heerlijke loungeplekken, maar het is ook een officiële trouwlocatie en vergaderlocatie.

lunchkaart Brasserie de Vuurtoren in Nijkerkdinerkaart-knop

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Adres

Adres:

Hulckesteijn 3 Nijkerk

GPS:

52.2569776, 5.4668635

Openingstijden

Maandag

12.00 – 21.00 uur

Dinsdag

12.00 – 21.00 uur

Woensdag

Gesloten

Donderdag

12.00 – 21.00 uur

Vrijdag

12.00 – 21.00 uur

Zaterdag

11.00 – 21.00 uur

Zondag

11.00 – 21.00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.