fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant de Landbouw in Goes

Restaurant de Landbouw in Goes

Restaurant De Landbouw ligt aan de Grote Markt in het historisch centrum van Goes. Van oudsher een gezellige plek waar de mensen van de markt en agrariërs samen kwamen.

Het restaurant onderging een metamorfose met een knipoog naar het verleden. Verbouwd in de stijl van de Amsterdamse School en geaccentueerd met zeefdrukken aan de muur met afbeeldingen van oude landbouwwerktuigen is de authenticiteit behouden. Het eigentijds jasje is herkenbaar voor de vaste gasten.

Bij Restaurant De Landbouw kan je eten, drinken en genieten in een prachtige ambiance voor een schappelijke prijs. Sinds 1 juni 2020 heeft Restaurant De Landbouw ook diverse gerechten in kleine porties.

menukaart van restaurant De Landbouw in Goes

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is dit de pSite bekijkenagina van uw restaurant en wilt u die graag volledig maken?
Meldt u dan hier aan en beheer uw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Grote Markt 38, 4461 AJ Goes

GPS:

51.5042136, 3.8909708

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

09:30 uur

Dinsdag

09:00 uur

Woensdag

09:00 uur

Donderdag

09:00 uur

Vrijdag

09:00 uur

Zaterdag

09:00 uur

Zondag

09:00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.