fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
De Markt tapasbar

De Markt tapasbar

Tapasbar De Markt in Breda is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is dit de pagina van uw restaurant en wilt u die graag volledig maken?
Meldt u dan hier aan en beheer uw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Veemarktstraat 2, 4811 ZE Breda

GPS:

51.58804453001542, 4.77667168587915

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.