fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Eetcafé De Lamme Goedzak in Vrouwenpolder

Restaurant Eetcafé De Lamme Goedzak in Vrouwenpolder

Restaurant Eetcafé De Lamme Goedzak in Vrouwenpolder heeft halve gerechtjes op hun menukaart. Dit restaurant heeft gekozen voor de gratis basisvermelding en hierdoor zijn verdere gegevens zoals de menukaart en contactgegevens niet beschikbaar.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten of halve gerechtjes serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

Is deze pagina van jouw restaurant en wil je die graag volledig beheren?
Meld je hier aan, kies de uitgebreide vermelding en start meteen het beheren van jouw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Dorpsdijk 34 4354 AD Vrouwenpolder

GPS:

51.576243774537, 3.6169630840614

Klik op de knop om de kaart te zien
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.