Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Josephine’s food & drinks Kampen

Restaurant Josephine’s food & drinks Kampen

Geniet van de gastvrijheid bij restaurant Josephine’s food & drinks. Je kan bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak. Of warme en koude belegde broodjes voor de lunch. Uiteraard zijn er ook heerlijke warme gerechten te krijgen zoals een kop soep, een maaltijdsalade en verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De hoofdgerechten zijn in hele en halve porties te bestellen. Natuurlijk ben je ook gewoon welkom voor een drankje, een goed glas bier of wijn en een aangeklede borrel….. Het kan bij Josephine’s!

Geniet, proef en ontdek de smaken van puur, eerlijk en vers eten,. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de Mediterrane keuken en je kunt heel de dag alles bestellen wat onze kaart te bieden heeft. Heb je een dieet of een voorkeur voor vegetarisch eten, ook dan is er genoeg keuze.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hieronder onze kaart of kom naar Josephine’s food & drinks op de Plantage in Kampen en ontdek wat wij u te bieden hebben.

knop naar menukaart Josefines food and drinks

 

 

 

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Adres

Adres:

Plantage 3, 8261 BV Kampen

GPS:

52.5582197, 5.9166431

Telefoon:

Openingstijden

Maandag

vanaf 10.00 uur

Dinsdag

gesloten

Woensdag

vanaf 10.00 uur

Donderdag

vanaf 10.00 uur

Vrijdag

vanaf 10.00 uur

Zaterdag

vanaf 10.00 uur

Zondag

vanaf 10.00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien