fbpx
Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Restaurant Til38 in Alkmaar

Restaurant Til38 in Alkmaar

Restaurant Til38 is gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit de 17e eeuw, op het gezellige en bruisende Waagplein in Alkmaar. De sfeer is zowel binnen als op het terras huiselijk en warm. Hierdoor is Til38 uitermate geschikt om lekker te lunchen/dineren of om gewoon gezellig te borrelen. Het concept van ons diner is gebaseerd op shared dining. Dit betekent dat je per persoon meerdere gerechten van onze menukaart kunt kiezen, die je vervolgens met elkaar kunt delen.Wij adviseren je met het tafelgezelschap zoveel mogelijk variatie aan te brengen in jouw keuze, waarbij 2 à 3 gerechten per persoon volstaan aan een volledig diner (exclusief dessert).

menukaart van restaurant til38

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Als restaurant wil je ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van jouw menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van je eigen restaurantprofiel.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Houttil 38, 1811 JN Alkmaar

GPS:

52.6314312, 4.7497258

Telefoon:
E-mail:

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

vanaf 11.00 uur

Woensdag

vanaf 11.00 uur

Donderdag

vanaf 11.00 uur

Vrijdag

vanaf 11.00 uur

Zaterdag

vanaf 11.00 uur

Zondag

vanaf 12.00 uur

Klik op de knop om de kaart te zien

Features

Cadeaukaarten

Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.