Nieuws

Bekijk hier onze KleinePorties publicaties

Interview Sandra de Blaeij in e-book Leven met een maagverkleining

Over een maagverkleining heerst nog veel taboe en hebben mensen zo ontzettend veel vragen. Er zijn ook nog steeds verschillen tussen klinieken en ook hoe iedereen het ervaart. Om de taboe te doorbreken en om mensen handvatten te geven, heeft maagverkleiningcoach Floor van der Steen, van coachpraktijk Floor van der Steen onlangs een e-book geschreven […]

lees verder

KleinePorties bij JenZ-TV op zondag 15 september

Begin dit jaar heeft Omroep Zeeland een nieuwsitem gemaakt over Sandra en het restaurantplatform KleinePorties. Het is dan ook superleuk dat we gevraagd werden door een nieuwe Zeeuwse TV-zender JenZ om een bijdrage te leveren als tafelgast in het tv-programma “Op Zo‘ndag”. Het 1e televisie-debuut van Sandra én KleinePorties! Het tv-programma “Op Zo‘ndag met als […]

lees verder

KleinePorties.nl voor het eerst op horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Van 23 tot en met 25 september 2019 staat KleinePorties.nl voor het eerst op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Met deelname aan deze horecabeurs wil het platform zich presenteren aan de 15.000 verwachtte beursbezoekers. Uiteraard is het de bedoeling dat Sandra en Léon zoveel mogelijk restauranthouders spreken over het initiatief, bezoekers bewust maken van een groeiende […]

lees verder

Recept: Hongaarse Goulash (gulyás)

Mijn familie komt uit Hongarije. Elk jaar bezochten wij tantes, ooms, en mijn grootouders. Wanneer we dan samen waren, dan genoten wij van elkaar aanwezigheid. Er was altijd voldoende eten voor iedereen. Want stel je voor als je gasten spontaan krijgt, dan moeten die zonder problemen kunnen aanschuiven. Samen eten, is tijd met elkaar doorbrengen, gezelligheid, […]

lees verder

In de keuken van: Brasserie en ijssalon You & Me

Deze maand nemen wij een kijkje in de keuken van Brasserie You & Me! Wie is (naam van de kok) Wij hebben 3 koks, waaronder Juliette, mede eigenaresse, twee broers, Koen & Niek, die dit naast hun studie als bijbaan hebben. Waarom ben jij chef geworden? Onze twee jongens werkten al bij de vorige eigenaar. […]

lees verder

KleinePorties.nl & Horeca Optima inspireren horeca om meer in te spelen op kleine porties

Restaurantplatform KleinePorties.nl en horeca adviesbureau Horeca Optima organiseren op maandag 27 mei de eerste inspiratiesessie over kleine porties voor horeca-ondernemers in de Foodies Arena te Gent (België). Tijdens deze inspiratiesessie krijgen horeca-ondernemers inzicht in een nieuwe doelgroep, wat de voordelen van kleine porties zijn en krijgen ze tips en handvatten hoe zij kleine porties kunnen […]

lees verder

Recept van de maand: (Paas)brood met roerei en kaas

Dit recept vond foodblogger Priya van Priya Loves Food vorig jaar op de blog van chicklovesfood en maakte zij het voor de paaslunch. Maar ook na pasen blijft het een recept waar je heerlijk van kunt genieten. Wat een lekker makkelijk recept en ideaal, want het is ook nog eens vegetarisch. Je hebt niet veel ingrediënten […]

lees verder

Sandra uit Kapelle maakt uit eten gaan weer leuk voor de kleine eter

Voor mensen met een kleine eetlust, kan een etentje in een restaurant frustrerend zijn, weet ook Sandra de Blaeij uit Kapelle. De porties zijn zo groot dat zij haar bord nooit kan leegeten en het horecapersoneel reageert dan niet altijd even begripvol. Om uit eten gaan weer leuk te maken, bedacht Sandra een oplossing: KleinePorties.nl. […]

lees verder
Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.