fbpx

Samenwerken, workshop of lezingen?
Neem gerust contact op!

Voor samenwerkingen welke passen bij ons platform staan wij altijd open. Adverteren op ons platform of op onze social media kanalen kan op verschillende manieren bijvoorbeeld d.m.v. recepten, advertorial, sponsored post, review, winactie of  banners. Het is de ideale manier om jouw bedrijf, product of merk onder de aandacht te brengen bij onze lezers. Voor vragen of samenwerkingen kun je gebruik maken van het contactformulier of een e-mail sturen naar info@kleineporties.nl. Wij denken graag met je mee zodat we samen een leuke, passende samenwerking kunnen uitwerken.

KleinePorties is een platform waarop ondernemers in Nederland en België hun aanbod kunnen presenteren.

Bereik van KleinePorties.nl

Sinds augustus 2018 dat we gestart zijn, bereiken wij:

  • 113K pageviews gemiddeld per maand
  • 7.745 volgers op social media
  • Gemiddeld Facebook bericht bereik: 18.562 tot 22.000 mensen per maand
  • > 1.800 nieuwsbrief abonnees

Workshops en lezingen

Spreker lifestyle, spreker, gezondheid, spreker duurzaamheid, spreker, voedselverspilling, spreker leiderschap, Het is Sandra’s missie om mensen en bedrijven te raken en te inspireren met haar levensverhaal. Ze geeft inspirerende lezingen over thema’s als sociale verandering, leiderschap, wilskracht, zelfbeeld, duurzaamheid, voedselverspilling als ook hoe kleine porties je bedrijfswinst vergroten. Sandra is een maatschappelijk gedreven ondernemer die zich inzet voor meer dan 4 miljoen kleine eters in Nederland. Met deze ervaring wil zij mensen helpen inzien dat wanneer je vanuit een positieve mindset, zelfbewustzijn en creativiteit ontzettend veel moois kan bereiken, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. 

Wil je Sandra uitnodigen als spreker voor een lezing of het geven van een workshop?
Neem dan contact op.

Neem direct contact op

 

 

Samenwerkingspartners

KleinePorties werkt met diverse organisaties samen.

horeca optima logoHORECA OPTIMA adviseert horecabedrijven in België die méér efficiëntie en rentabiliteit wensen.  Door het horecabedrijf te analyseren, kijken zij waar kansen liggen en helpen zij de processen en de organisatie te verbeteren. Je kan dan denken aan het optimaliseren van het personeelsbeleid, inkoopbeleid, verkoopstrategie, administratie etc.  Daarnaast organiseert Horeca Optima diverse training en coachingsactiviteiten voor alle horecamedewerkers.

Máxima Medisch CentrumObesitas Máxima Medisch Centrum in Eindhoven begeleid mensen met overgewicht op weg naar een gezond gewicht en een goede leefstijl. Door goede voorlichting en het geven van tips m.b.t. het uit eten gaan.

 

Wil je met ons samenwerken?

Heb je vragen, wil je samenwerken, of heb je ideeën voor een samenwerking?
Wij kijken ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze volgers.

Neem gerust contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.