Spreker betekenisvol ondernemen

Sandra de Blaeij is ondernemer met een passie voor why & purpose en verandering. Ze adviseert en inspireert organisaties op het gebied van portionering, duurzaamheid, gezondheid en de kwaliteit van leven via haar bedrijf KleinePorties en is een veelgevraagd spreker op bijeenkomsten.

Al vanaf haar puberteit is Sandra bezig met gezondheid en overgewicht. Door de diagnose lipoedeem in 2016, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Haar nieuwe leven begon in februari 2018, toen zij een maagverkleining onderging om af te kunnen vallen en om lipoedeem onder controle te krijgen. Deze stap werd de belangrijkste dag in haar leven.

Sandra is initiatiefnemer van het crowd-based restaurantplatform KleinePorties.nl (met ca. 1070 restaurants in Nederland en België en meer dan 5500 Facebook fans in 1 jaar tijd) en zet zich in voor het verbeteren van portionering en minder voedselverspilling in de horeca en verbind miljoenen kleine eters met restaurants die (ook) kleinere gerechten serveren.

Door eigen ervaringen wil Sandra andere mensen inspireren om de regie over hun eigen leven te nemen en te werken aan hun kwaliteit van leven. Sandra publiceerde artikelen in het Nederlands: KleinePorties: uit frustratie; Kleinere portie i.p.v. voedselverspilling en overeten; Bedankt namens alle kleine eters in Nederland.

Voor haar activiteiten rondom het promoten van het platform en de positieve aandacht voor kleine eters werd ze genomineerd voor de titel “Vrouw in de Media Award 2018” en “Food100 2019”. In februari 2019 mocht Sandra De Vrouw in de Media Award voor Zeeland in ontvangst nemen.

Sandra spreekt en discussieert gepassioneerd over:

  • Why & purpose van KleinePorties
  • Leiderschap en verandering
  • Gezondheid: Van overgewicht naar kleine porties
  • Werkgeluk, drijfveren en ondernemerschap
  • De ontwikkelingen in de horecasector

Spreker lifestyle, spreker, gezondheid, spreker duurzaamheid, spreker, voedselverspilling, spreker leiderschap,

Aanvullende informatie

  • Inclusief telefonische voorbespreking
  • Op maat gemaakt
  • Voor zowel Horeca, MKB en Zorg

Wil je Sandra als spreker boeken?

Vul onderstaand formulier in of bel direct met: +31(0)6 – 48 95 83 62.
De door jouw ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om je aanvraag in behandeling te nemen.