fbpx

Word partner

Waarom jouw restaurant op KleinePorties?

Meer dan 4 miljoen mensen zoeken restaurants die (ook) kleine gerechten serveren. Biedt jouw restaurant kleine gerechten aan?
KleinePorties zorgt dat jouw restaurant zichtbaar en vindbaar is voor deze nieuwe doelgroep!

De voordelen voor restaurants:

  • Onafhankelijk nieuw platform, ontstaan vanuit de vraag van restaurantgasten
  • Bereik een nieuwe groep restaurantgasten van meer dan 4 miljoen mensen die echt op zoek zijn naar KleinePorties
  • Uitgebreid eigen restaurantprofiel, geheel naar wens te vullen inclusief linkjes naar menukaart, website etc.
  • Géén kosten per boeking, couvert of andere verrassingen, maar een vaste lage vergoeding per kwartaal. 
  • Direct contact met gasten  / gasten boeken direct bij jouw restaurant
  • Extra media aandacht via nieuwsbrief en social media kanalen
  • Naamsbekendheid van het platform via gedrukte promotiemiddelen

Je kunt partner van KleinePorties worden als je op je menukaart ‘kleine porties’ aanbiedt. Dat kan als halve porties, kleine gerechten, tapas, bites. shared dining enz. Of gewoon door een vermelding op de menukaart. De kleine porties moeten voor iedereen te bestellen zijn. Je kunt dus al snel partner worden van KleinePorties!

Download onze informatiebrochure

 

Meld jouw restaurant aan en profiteer van de voordelen!

Je restaurant aanmelden doe je door het invullen van onderstaand formulier en het volgen van de instructie in de bevestigingsmail. Bij je aanmelding vragen we je om eenmalig een betaling te doen van €0,10. Dit doen we om nep-accounts te voorkomen. Je aanmelding geldt voor het gehele jaar 2019. Het eerste halfjaar van 2019 zijn gratis. In juni 2019 ontvang je van ons een e-mail tot het starten van een automatische incasso van € 40,- (excl. btw) per kwartaal (vooraf). Als je het partnerschap dan niet wilt voortzetten, kun je je kosteloos afmelden. 

Totaal: € -
17 Categorieën 25 Provincies 1222 Locaties

Eigenaren login

Bent u al geregistreerd en wilt u inloggen als eigenaar om uw vermelding op Kleine Porties aan te passen? Log dan hier in.

Informatiebrochure KleinePorties

Klik op onze informatiebrochure om deze te lezen

 

 

Veel gestelde vragen

Registratie / aanbeveling

Hoe kan ik een restaurant dat kleine gerechten serveert aanmelden/aanbevelen?

Wanneer je een restaurant tegenkomt dat kleine gerechten serveert, vertel dan over ons platform! Vermeld de naam en plaatsnaam van het restaurant in een e-mail,  contactformulier, Chat of via Facebook Messenger. Wij zullen dan contact opnemen met het restaurant met de vraag of zij willen aansluiten bij ons platform.

Heb jij een restaurant dat kleine gerechten serveert? En wil je je aansluiten bij KleinePorties? Registreer jouw restaurant via onze pagina "Word Partner".

Waarom moet ik mijn restaurant registeren?

Zonder registratie, kan je jouw restaurant niet vermelden op de website. Na het invullen van het registratieformulier ontvang je een e-mail met een duidelijke instructie. Registratie is dan ook nodig om je restaurantprofiel aan te maken op de website.

Hoe kan ik als restaurant aansluiten bij Kleine Porties?

Via het hoofdmenu "Meld jouw restaurant aan" kom je op de registratiepagina. Hier vind je de informatie over het partnerschap. Je vult de bedrijfsgegevens in en wachtwoord en klikt op registreren. KleinePorties ontvangt een melding van je registratie en na vrijgeven registratie, kan je inloggen met je gegevens. Daarna ontvang je een e-mail met de handleiding hoe je je restaurantprofiel kunt aanmaken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het opzetten van jouw eigen restaurantprofiel.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Bekijk dan de veel gestelde vragen pagina.

Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.