fbpx

Voor restaurants

Wij helpen restaurants, die kleine gerechten serveren, hun zichtbaarheid te vergroten en te zorgen dat ze gevonden worden door meer dan 5 miljoen mensen in Nederland en meer dan 3,5 miljoen mensen in België. Deze groeiende doelgroep is namelijk bewust op zoek naar restaurants die rekening houden met een kleine eter.

Wij vinden het belangrijk dat alle kleine eters restaurants kunnen vinden waar zij heerlijk kunnen genieten. Daarom investeren wij in onze zichtbaarheid en zetten wij landelijke en regionale marketing activiteiten in. Je kan dan denken aan advertenties, beursdeelname, inspiratiesessies, actieve promotie naar organisaties, de media, etc. Één van de resultaten is dat KleinePorties initiatiefnemer Sandra de Blaeij de Vrouw in de Media Award gewonnen heeft en dat de media regelmatig schrijft over ons platform. Hier kan ook jouw restaurant van profiteren.

Onze diensten

Wij helpen ondernemers in de horeca met het behalen van meer winst met kleine gerechten. Door de restaurants op de kaart te zetten en ze zichtbaar te maken onder een groeiende doelgroep.

Onze horeca kennispartners

Logo-Trace-horeca advies

Traça adviseert en ondersteund horecabedrijven in Nederland met het ontwikkelen van nieuwe recepten, volledige menu’s of zelfs het samenstellen van een (nieuwe) volledige menukaart. Het serveren van kleine porties vraagt een andere benadering in de samenstelling van het gerecht, het gebruik van ingredienten en om het geheel rendabel te houden moeten de kleine porties natuurlijk ook op de rest van uw menukaart worden afgestemd. Wij helpen met het inzichtelijk maken van cijfers tot en met kostprijsbewaking, margeverbetering, stroomlijnen van inkoop en het leveren van maatwerk overzichten ten aanzien van voorraad, inkoop en derving. 

Logo-Horeca-Optima-advies

HORECA OPTIMA adviseert horecabedrijven in België die méér efficiëntie en rentabiliteit wensen.  Door het horecabedrijf te analyseren, kijken zij waar kansen liggen en helpen zij de processen en de organisatie te verbeteren. Je kan dan denken aan het optimaliseren van het personeelsbeleid, inkoopbeleid, verkoopstrategie, administratie etc.  Daarnaast organiseert Horeca Optima diverse training en coachingsactiviteiten voor alle horecamedewerkers.

Wat onze ambassadeurs zeggen over ons platform

Loading…

Inspiratieartikelen voor restauranteigenaren en chefs

Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.