Straal: Uit
Straal: km
Set radius for geolocation
Hotel Restaurant Soll Cress

Hotel Restaurant Soll Cress

Hotel Restaurant Soll Cress in Koksijde is aanbevolen door één van de gebruikers van het platform KleinePorties. Het restaurant heeft kleine gerechten op hun menukaart, of is flexibel in het aanpassen van gerechten als daarom door gasten wordt gevraagd.

Over KleinePorties
Het platform KleinePorties is opgericht om restaurants die kleine gerechten serveren beter zichtbaar en vindbaar te maken voor ‘kleine eters’. Door KleinePorties.nl kun je makkelijk een restaurant vinden waar jij je als kleine eter welkom voelt en kunt genieten van kleine gerechten, kleine porties, tapas, bites, halve gerechten, shared-dining, sam-sam, etc.

Elk restaurant wil ‘gevonden’ worden door die gasten die optimaal genieten van haar menu. Juist ook op die dagen dat het anders wellicht wat rustiger is. KleinePorties.nl biedt restaurants hiervoor een promotiekans door het aanmaken van een eigen restaurantprofiel.

Is dit de pagina van uw restaurant en wilt u die graag volledig maken? Meldt u dan hier aan en beheer uw eigen pagina.

N.B. KleinePorties is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de geboden informatie. Het zou kunnen dat dit restaurant niet meer bestaat of bijvoorbeeld een menuwijziging heeft doorgevoerd die niet (meer) aansluit bij KleinePorties.

Adres

Adres:

Koninklijke Baan 225 Koksijde

GPS:

51.112278, 2.623801

Klik op de knop om de kaart te zien