fbpx

Word partner

Waarom jouw restaurant op KleinePorties?

Als uniek restaurantplatform, verbinden wij meer dan 5 miljoen nieuwe gasten met restaurants die (ook) kleine gerechten serveren. Biedt jouw restaurant kleine of halve gerechten aan? KleinePorties zorgt dat jouw restaurant zichtbaar en vindbaar is voor deze nieuwe groep gasten!

De voordelen voor restaurants:

 • GRATIS basisvermelding dat bestaat uit naam restaurant, adresgegevens en locatiepin op de website.
 • Gasten kunnen jouw restaurant direct in hun eigen omgeving vinden met de GPS-coördinaten op onze geïntegreerde Google maps kaart;

Ga je voor de uitgebreide vermelding, dan geniet je als horecaondernemer een jaar lang van de volgende aanvullende voordelen:

 • Een volledige bedrijfsvermelding, voorzien van omschrijving van jouw restaurant, het aanbod, diverse foto’s, vermelding van de openingstijden, contactgegevens, inclusief linken naar de menukaart en website voor een betere vindbaarheid;
 • Gasten boeken direct bij jouw restaurant;
 • Géén kosten per boeking, couvert of andere verrassingen;
 • Bereik en trek meer gasten aan met het doorplaatsen van berichten op de social media kanalen van KleinePorties;
 • Gratis vermelding in de nieuwsbrief
 • 2 Berichten op onze social media kanalen
 • Vermelding op de landingspagina in de rubriek: De nieuwste restaurants op KleinePorties

Je kunt partner van KleinePorties worden als je op je menukaart ‘kleine porties’ aanbiedt. Dat kan als halve porties, kleine gerechten, tapas, bites. shared dining enz. Of gewoon door een vermelding op de menukaart. De kleine porties moeten voor iedereen te bestellen zijn. Je kunt dus al snel partner worden van KleinePorties! 

Voor slechts € 40,- excl. BTW per kwartaal, heb jij een uitgebreide vermelding op dit unieke restaurantplatform

Als nieuwe partner krijgen jullie als welkomstcadeau een advertorial van maximaal 300 woorden met foto op de website, doorplaatsing in de nieuwsbrief en social media t.w.v. € 125,-. Wij helpen graag met het bedenken van leuke acties en/of aanbiedingen.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor 1 jaar en kan uitsluitend schriftelijk, uiterlijk twee maanden voor het einde van het (kalender)jaar worden opgezegd.

Vergroot je zichtbaarheid en krijg meer klanten

Wij vinden het belangrijk dat alle kleine eters restaurants kunnen vinden waar zij heerlijk kunnen genieten. Daarom investeren wij in onze zichtbaarheid en zetten wij landelijke en regionale marketing activiteiten in. Je kan dan denken aan advertenties, beursdeelname, inspiratiesessies, actieve promotie naar organisaties, de media, etc. Het resultaat is dat KleinePorties initiatiefnemer Sandra de Blaeij 2x achter elkaar de Vrouw in de Media Award gewonnen heeft en dat de media regelmatig schrijft over dit unieke platform. Hier kan ook jouw restaurant van profiteren.

Bekend van:

Overzicht van diverse media, radio, tv, kranten en vakbladen die over kleine porties hebben gepubliceerd.

Wat zeggen onze restaurantpartners

Loading…

Meld jouw restaurant aan

Voor slechts € 40,- excl. BTW per kwartaal, sluit je je als horecaondernemer aan bij het unieke restaurantplatform en wordt je partner. 

Je restaurant aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar info@kleineporties.nl met de volgende gegevens:

 • Onderwerp: aanmelding partnerrestaurant of aanmelding gratis vermelding
 • Bedrijfsnaam
 • Adres
 • Postcode en Plaats
 • Naam en telefoonnummer contactpersoon
 • E-mailadres restaurant
 • Website

Na registratie ontvang je van ons een welkomstmail.

 

Eigenaren login

Bent u al geregistreerd en wilt u inloggen als eigenaar om uw vermelding op Kleine Porties aan te passen? Log dan hier in.

Veel gestelde vragen

Registratie / aanbeveling

Hoe kan ik een restaurant dat kleine gerechten serveert aanmelden/aanbevelen?

Wanneer je een restaurant tegenkomt dat kleine gerechten serveert, vertel dan over ons platform! Vermeld de naam en plaatsnaam van het restaurant in een e-mail,  contactformulier, Chat of via Facebook Messenger. Wij zullen dan contact opnemen met het restaurant met de vraag of zij willen aansluiten bij ons platform.

Heb jij een restaurant dat kleine gerechten serveert? En wil je je aansluiten bij KleinePorties? Registreer jouw restaurant via onze pagina "Word Partner".

Waarom moet ik mijn restaurant registeren?

Zonder registratie, kan je jouw restaurant niet vermelden op de website. Na het invullen van het registratieformulier ontvang je een e-mail met een duidelijke instructie. Registratie is dan ook nodig om je restaurantprofiel aan te maken op de website.

Hoe kan ik als restaurant aansluiten bij Kleine Porties?

Via het hoofdmenu "Meld jouw restaurant aan" kom je op de registratiepagina. Hier vind je de informatie over het partnerschap. Je vult de bedrijfsgegevens in en wachtwoord en klikt op registreren. KleinePorties ontvangt een melding van je registratie en na vrijgeven registratie, kan je inloggen met je gegevens. Daarna ontvang je een e-mail met de handleiding hoe je je restaurantprofiel kunt aanmaken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag met het opzetten van jouw eigen restaurantprofiel.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Bekijk dan de veel gestelde vragen pagina.

Installeer deze app op jouw telefoon!
Druk op en vervolgens 'Zet op beginscherm'.